Vi välkomnar TH1NG som ny tjänsteleverantör

TH1NG lanseras i Bredband Östra Skaraborg
Den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, företag fastighetsägare och kommuner lanseras nu i Bredband Östra Skaraborg. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.
– Vår ambition är att bli någonting mer än de befintliga internetoperatörerna på marknaden. Vi levererar ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, företag, fastigheter och kommuner som nu börjar att komma ut på marknaden.
TH1NG är i sin slutfas med sin nationella lansering och etablerar sig i Bredband Östra Skaraborg, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra tjänster för både konsumenter och företag. Stadsnäten är strategiska och naturliga partners för oss, säger Kim Liljegren, marknadschef för TH1NG.
”Vi tycker att det är spännande med nya tjänsteleverantörer och vi är glada att få med TH1ING på bosnet.se. Bredband Östra Skaraborg arbetar aktivt med att utöka utbudet för slutkunderna med olika typer av tjänster, inte minst idag när så många är bundna till att både leva och arbeta på hemmaplan.”

För kontakt

Kim Liljegren, marknadschef,
Om Th1ng
Th1ng är den nya tidens operatör med fokus på att leverera smarta uppkopplade tjänster till privatkunder, fastighetsägare och företag. Vi levererar trygg och säker kommunikation med kunden i fokus. Stadsnäten i Sverige är några av bolagets värdefulla samarbetspartners, som ständigt expanderar sina nät. Th1ng är grundat av ett antal telekomprofiler med bakgrund från bland annat Bahnhof, Spotify, IP-Only, Telia, Alltele, Vodafone, Teracom, Net1, OpenNet mfl. Läs mer på th1ng.se
#inlineditbutton