Nu börjar vi bygga fiber i ert område

Äntligen har det blivit dags att ansluta er till fiber. Vi planerar att börja gräva vecka 16 om vädret tillåter. Innan dess är det några saker vi vill informera om.
Ni kommer att kontaktas av vår projektör om var fiberdosan skall placeras. Vi placerar fiberdosan på insidan av ytterväggen.
För er som ännu inte skickat in avtal är det absolut hög tid att göra det nu, anslutningspriset på 18 500 kr gäller fram till V 20 . Därefter är anslutningspriset 23 000 kr.
XR Maskincentralen är vår samarbetspartner och utför arbetet åt oss. Vår gemen-samma ambition är att arbetet skall gå smidigt och snabbt. Vi räknar med att projektet kommer att ta ca 1-3 månader med start vecka 16 om vädret tillåter.
Har ni synpunkter och funderingar på hur vi eller du ska gräva, eller behöver hjälp med rådgivning om placering av fiberdosan så kontakta oss på telefon: 0504 – 440 440.
Det är några fastigheter som kommer bli fördröjda pga Trafikverksansökningar som kan ta lite tid innan vi får tillstånd. Vår projektör kommer att berörda fastighetsägare under V17
Fibertåget rullar vidare i snabbare takt och det medför att vi nu inom kort kommer till just ditt område. Vi är medvetna om att uppstarten av detta projekt blir med kort varsel. Hoppas ni har överseende.